Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ευχές από τον Αντιδήμαρχο Καστού

΄΄Εύχομαι σε όλους τους Καστιώτες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, Καλές Γιορτές , υγεία,  προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!Ο Νέος χρόνος να είναι για όλους μας δημιουργικός και γόνιμος για την επίτευξη όλων των στόχων μας.Προσωπικά θα είμαι πάντα δίπλα στον κάθε Καστιώτη με σκοπό την επίλυση κάθε μικρού ή μεγάλου προβλήματος πού αφορά το αγαπημένο και όμορφο νησί μας! ''                          Ο Αντιδήμαρχος Καστού Δήμου Λευκάδας                                                                   Πέτρος  Γ Γιαννούτσος 

3 σχόλια:

  1. Kalispera Petro
    Sou efxome xronia polla ke eftixismeno to neo etos se esena ke tin oikoyenia ke thelo na stilo tous xeretismous mou apo tin Kypro ston Kasto to pio omorfo nisi tou Ioniou!
    Me agapi
    Argyris Maratheftis (aderfos tis Soullas Yannoutsou apo Afriki)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά σ' όλους τους Καστιώτες, τους Καλαμουτσιάνους, τους Μεγανησιώτες και τους Λευκαδίτες όπου Γης, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Ξεχώρισα τα τρία Νησιά από την υπόλοιπη Λευκάδα, γιατί όταν τα πρωτοεπισκέφθηκα το 1981, ένοιωσα ότι οι κάτοικοι αυτών των νησιών αισθάνονταν την ίδια απομόνωση που διαπίστωσα ότι ενυπήρχε και στο Νομό Έβρου που δούλεψα 1975-1980(Διδυμότειχο, Σουφλί, Ορεστιάδα, Νιοχώρι, Ρύζια, Κανναδάς, Πέπλο, Θούριο Καστανιές, Δαδιά κλπ.). Οι άνθρωποι αυτοί είχαν κι έχουν ακόμη την αίσθηση της απομόνωσης και υπάρχει μέσα τους υποσυνείδητη η εντύπωση πως το Κράτος είναι μόνο για μας τους άλλους κι όχι γι'αυτούς. Δεν είμαι Κοινωνιολόγος για να μπορέσω να προσεγγίσω το πρόβλημα και πολύ περισσότερο να το επεξεργαστώ και να δώσω λύσεις, όμως εκείνο που διαπίστωσα είναι πως σ' όλες αυτές τις περιοχές οι Άνθρωποι ήταν αναμφισβήτητα πολύ καλύτερης ποιότητας ΑΝΘΡΩΠΟΙ, απότι εμείς της υπόλοιπης Ελλάδας. Δεν μιλάω για την καλοσύνη τους, δεν μιλάω για την φιλοξενία τους, αλλά μιλώ για την υποσυνείδητη ΑΝΘΡΩΠΙΑ τους. Κιεγώ δεν χάϊδεψα ποτέ αυτάκια ανθρώπων, γιατί ο πατέρας μου και Δάσκαλός μου ήταν ακριβοδίκαιος και πρώτα έτρωγα εγώ το ξύλο της χρονιάς και μετά οι υπόλοιποι, όσοι έπρεπε να τις φάνε κατά τα τότε ειωθότα.Υπάρχει πραγματική αγάπη για σας μέσα μου, κάτι που ισχύει για την υπόλοιπη Λευκάδα με τους Τσουκαλάδες, οι οποίοι με περιέβαλαν με πολύ αγάπη και εκτίμηση. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλους και σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ! Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑς ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπημένε φίλε Πέτρο!
    Σου εύχομαι ότι καλύτερο προσωπικά σε σένα και στη μητέρα σου! Εύχομαι να διοικήσεις και να διεκδικήσεις με ορθολογισμό και αντικειμενικότητα ότι μπορείς καλύτερο για το Νησί σου και για τους ωραίους ανθρώπους του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ηρεμία, την προσωπικότητα, την φιλοσοφική ενατένιση και τους στοχασμούς του συχωρεμένου του πατέρα σου. Ήταν μια προσωπικότητα που σε τραβούσε πάνω της σαν μαγνήτης. Πιστεύω πως κι εσύ έχεις πολύ καλά στοιχεία και γι' αυτό άλλωστε εκλέγεσαι συνεχώς! Εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε σένα προσωπικά και τη μητέρα σου, καθώς επίσης και στους συγχωριανούς σου. Να είστε όλοι καλά και να αυξάνεστε και να πληθύνεστε! Με ΥΓΕΙΑ και ΕΥΛΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Νήσος Καστός

Καστός. Ένας μικρός υπέροχος κόσμος (κλικ φώτο)